he he daar ben ik weer
Blijf op de hoogte en volg Ellen
07 Oktober 2007 | Italië, Rome
om heel kort te zijn het gaat hier allemaal fantastisch super leuke manager en leuke collega s tja we zijn mar met ze vijven mar erg gezellig
hebben van de week al een feest moeten organiseren in de crew mess was een beetje te gezellig geworden/!?2!?
zijn nu op weg naar griekenland en heb best veel vrij dus komt mooi uit nou tot ziens en tot schrijfs maar weer dikke x ellieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
08 Oktober 2007 - 08:28
Marisje:
Hey Ellie,
Leuk om te lezen dat je het goed naar je zin hebt!!! Ook lekker dat je veel vrij hebt! Hoe luxe is het jacht? Is het groot? En wat voor een mensen zitten erop? Heb je niet een site of zo waar ik het bootje kan bekijken?
Dikke kus maris -
08 Oktober 2007 - 14:15
Gerard:
de side van de boot is seaborn spirit via google het thuisfront -
09 Oktober 2007 - 11:42
Nanda:
Hey El,
Laat ff weten waar je naar toe gaat in Griekenland en welke datums, ben namelijk volgende week ook vaak in Griekenland.... Misschien kunnen we elkaar wel ff zien.
Suc6 en groetjes -
09 Oktober 2007 - 14:19
José Ackermans:
Hé meisje ik lees en zie dat je het kei leuk hebt daar. Super! ik blijf je volgen. Blijf genieten dikke kus José en de rest -
09 Oktober 2007 - 19:42
Jeroen De Cocq:
ha die ellen alles ok daar op je bootje?