switch
Blijf op de hoogte en volg Ellen
26 Oktober 2007 | Griekenland, Athene
heb besloten om van kamergenoot te veranderen... sinds mijn oude kamergenoot terug is hebben we niks als ruzie gehad om de kleinste dingen, ze wilde bv haar oude bed terug terwijl ik er in sliep en die dingen nogal meer.... niet zo leuk dus deze week.. maar ik heb gevraagd of ze naar een andere kamer wilde gaan en dat deed ze ..ze slaapt nu bij een andere collega van ons waar ze tot nu toe goed mee overweg kan en die t nie zo erg vind om in haar zooi te leven...
mijn nieuwe kamergenoot is Joyce die nederlandse waar ik het over heb gehad.. zij heeft hele fijne diensten en is er kei blij mee om bij mij te komen wonen want zij vond haar kamergenoot ook nie zo leuk
dus eind goed al goed hoop dat dit beter gaat dan met Emma zal vast wel
xxx el
27 Oktober 2007 - 12:15
Mirella De Groot:
He meissie,
Goed van je om dit bespreekbaar te maken. Je zit er namelijk wel voor jezelf en je eigen plezier. En dat mag niemand verpesten. Met mijn rugje gaat het al weer iets beter. Mag medicijnen gaan afbouwen, dus dat komt helemaal goed.
Liefs Mirella -
27 Oktober 2007 - 14:26
Mark:
hej ga nu ook naar een andere kamer een grotere want we hebben een nieuwe kapper en er mogen geen 2 kappers op 1 kamer hij mij moest voor 1 week op mijn kamer blijven en dan verhuizen naar een andere kamer. maar dat is stom als je niet bent alle indrukken en dan weer een verandering zo ik ga naar een andere kamer en het is ook goed voor mij.
nou veel plezier en niet vechten he. hahaha
kus mark