dolfijnen - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu dolfijnen - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu

dolfijnen

Blijf op de hoogte en volg Ellen

11 Januari 2008 | Mexico, Mexico-stad

hee mensen heb gister in cozumel met dolfijnen gezwommen was echt geweldig!!!!
heb alleen slecht nieuws heb nu de comp van me collega in gebruik want ze hebben de crew computers gesloopt dus kunnen niet op internet,,,balen.
maar gister echt een geweldige dag gehad, nu op weg naar fort lauderdale waar we eindelijk die vervelende australiers kwijt zijn en naar wet dock in de bahama s

tot laters xxx ellen

• 11 Januari 2008 - 18:50

Huub:

Wanneer je in je volgende bericht fatsoenlijk Nederlands gebruikt kan de gemiddelde Nederlander jouw verhaal ook lezen en begrijpen.
    Jouw dolfijnen bericht is onnozel gebrabbel.

• 11 Januari 2008 - 21:41

Linda En Malvin:

Hey Goessie!!
    Wat gaaf!!! Heb je er foto's van??! Zou dat graag een keer willen doen, lijkt me geweldig!!
    Hier in driel gaat alles zn gangetje, niets meegemaakt eigenlijk!
    Ben benieuwd naar de foto's!!!

Groetjes X Linda en Malvin

• 12 Januari 2008 - 12:10

Mirel:

Ook ik wil weleens wat foto's op je site bekijken? Is de crewcomputer al gemaakt zodat je deze erop kunt plaatsen?
    Alles goed in Driel. Weinig nieuws. Alles gaat zijn gangetje. Hoop dat alles goed met je gaat. Liefs Mirel

• 15 Januari 2008 - 14:06

Inky:

Hey Ellie,
    Is nog een groote droom om met dolfijnen te kunnen zwemmen, echt supper vet. Nu zie ik alleen nog maar cartridges, cartridges en nog eens cartridges, Ook leuk toch !!. Als je tijd hebt check ff www.inktfix.nl.doeiiiiiiiiii