laatste cruise!!!! - Reisverslag uit San Juan, Puerto Rico van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu laatste cruise!!!! - Reisverslag uit San Juan, Puerto Rico van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu

laatste cruise!!!!

Door: ellen

Blijf op de hoogte en volg Ellen

09 Mei 2008 | Puerto Rico, San Juan

hee mensen het is eindelijk zover...
DE LAATSTE CRUISE!!!!!
Nog 7 dagen voor we weer thuis zijn!!!
we zijn nu bezig met een charter, General Motors heeft het hele schip afgehuurd
we hebben twee dagen zonder gasten op zee gezeten dus flink gefeest natuurlijk, we hebben een feest gehad op het dek waar het zwembad is was erg gezellig natuurlijk!!!!

deze aankomende dagen zal het erg druk zijn dus zal ik wel niks meer plaatsen

dus ik zie jullie allemaal weer op 17 mei terug in nederland......

en daarna na twee maanden zullen we weer verder gaan reizen maar dan met de Silver Whisper

tot gauw!!! dikke kus ellen

• 10 Mei 2008 - 02:11

Nan:

Hey El,

Geniet nog maar van je laatste dagen, tot snel, moeten natuurlijk wel ff keertje afspreken in die 2 maanden dat je thuis bent!
    Dikke knuffel

• 10 Mei 2008 - 06:11

Mario:

Hey Ellie,

Nu is het aftellen echt begonnen. Nog een weekje en dan ben je weer terug in Nederland. Geliukkig haha. Nou geniet nog maar heel erg veel van je laatste weekje en niet te veel feesten he dat je wel een beetje uitgerust terug kom. Haha.

Tot snel

Dikke kusssss

• 10 Mei 2008 - 13:05

Leonie:

Ha El,

Bijna thuis, wat is het snel gegaan.... Maar, wel leuk om weer ff terug te zijn in het mooie Nederland!!
    Ben je lekker terug voor de kermis, haha, lekker lallen!!

Kom je nog wel een keertje buurten voordat je weer vertrekt??

Dikke kus, Leonie

• 11 Mei 2008 - 16:46

Mirella:

He meissie, wat fijn dat de dagen nu afgeteld kunnen worden voordat je weer in driel bent. Binnenkort snel een keertje afspreken. Liefs Mirel

• 12 Mei 2008 - 09:28

Marissie!!!!:

Ja ja meid nog maar een paar dagen!!!!
    Gek he om dadelijk weer thuis te zijn?!!!Wel kei gezellie joh!!!Nou geniet er nog een paar dagen van en de wijn staat al koud!!!
    LOVE YOU!!!!!!!!!

XXXXXXXXXX Marissie