wauw - Reisverslag uit Puntarenas, Costa Rica van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu wauw - Reisverslag uit Puntarenas, Costa Rica van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu

wauw

Blijf op de hoogte en volg Ellen

16 December 2007 | Costa Rica, Puntarenas

hoi iedereen heb vandaag echt geweldige dingen gedaan..

ben samen met Megan hele dag vrij geweest. Hebben een taxi chauffeur gevonden en die heeft ons naar een of ander tropisch park gebracht midden in het tropisch regenwoud.
Daar hebben we jawel geabseild aan een kabel gehangen 300 meter hoog over de toppen van de bomen, en dan ik met me hoogtevrees he!!!!!
t was geweldig aan een kabel hangen in een harnas boven een tropisch regenwoud echt kei kicken man!!
daarna hebben we in een kabelbaan in een karretje gezeten om weer terug te gaan naar boven, hebben een leguaan gevoeierd was echt lache.
Op terugweg langs de weg watermeloenen en mango s gekocht, want we hadden iets te vieren.
Karen mijn collega uit Nieuw Zeeland was jarig dus hebben Megan ik en Nina de manager een klein feestje georganiseerd op t bovenste dek.
Met de smoes we hebben een vergadering is zij daar naar toe gelokt en wij hadden allemaal eten en drinken geregeld met onze knexies in de keuken. was toppie.
Nu gaan we met zen allen verder feesten mense een goede morgen en bedankt voor al jullie kerstwensen en leuke reacties alvast tot later x el

• 17 December 2007 - 16:17

Mariska:

Hoi hoi,

Avontuurlijke Ellen! kan je geen overplaatsing aanvragen naar een andere kamer of zo? Klinkt als een gek mens die kamergenote van jou.
    In ieder geval een heel gelukkig nieuwjaar en een fijne kerst (waarschijnlijk wel zonder sneeuw) ha ha...

Dikke kus maris

• 18 December 2007 - 18:30

Ikzelf:

hee mensen heb eindelijk een foto van me team weten te plaatsen degene achter mij in het zwart is de manager nina....
    staat beeldig toch dit pakkie?????

• 19 December 2007 - 17:52

(tante)stien:

ik vraag me af word daar ook nog wel gewerkt?? het lijkt mij allemaal supertof wat je daar doet en gezelligheid moet je toch zelf maken dus daar zit ik over jou niet in. we hebben vandaag (een neef) van jan jhon uit californie gehad was echt kikken we hebben heel wat afgelachen dat dialect op zijn americaans is toch wel erg apart, hij heeft gezegd dat WE MOETEN KOMEN deze zomer en jan heeft eindelijk ook ingestemd maar of dat een uitwerking van de drank was dat weet ik niet (haha) verder is hier alles o.k ik wens je hele fijne kertdagen en alvast een toffe avond met oudjaar en zeker een gelukkig en gezond, maar vooral een spetterend nieuwjaar, en dat we toch ook nog veel berichtjes krijgen want HET BLIJFT SPANNEND DAAR BIJ JOU groetjes en veel liefs , tante