hehe daar zijn we
Door: ellen
Blijf op de hoogte en volg Ellen
04 September 2008 | Kroatië, Rovinj
hehe daar zijn we dan na heel wat technische problemen,,,,,
maar ja om het weer eens kort te houden ben nu in Kroatie en zijn weer onderweg naar Venetie, daar blijven we nu drie dagen dus wordt wel lachen.
Op het schip gaat alles hartstikke goed zijn kei veel leuke mensen en een heel gezellig SPA team dus komt helemaal goed of nie dan
sorry sorry dat ik lang niks heb laten horen maar voorlopig zit ik nog in de buurt
vanaf oktober gaan we verder naar het oosten toe ..
tot gauw groetjes ellen
05 September 2008 - 17:09
Marleen En Leonard:
Ha Ellen,
Dus zoals gewoonlijk lekker aan het feesten.
Wel leuk om te horen dat je leuke collaga's hebt.
Heb je ook een leuke roommate? haha
groetjes Leonard en Marleen -
06 September 2008 - 07:34
Mirella:
He meissie, ik dacht al, we horen niets meer van je! Fijn dat je weer in een leuk SPA-team terecht bent gekomen. Groetjes Mirella -
07 September 2008 - 10:25
Leonie:
Hey El,
Ik dacht al..., die is de achterban vergeten!! hahaha.. Gelukkig gaat het goed met je.... Ik ben echt benieuwd hoe je het gaat vinden in het Oosten.. Wordt vast TE GEK!!
Dikke kus Leonie -
15 September 2008 - 13:49
Mariska:
Hey Ellen!!!
Wat post je weinig de laatste tijd... Mis je verhaaltjes...
Ik heb vriendjes gemaakt met Jhon van het stamineeke.. Grappig toch? Klein wereldje zo... Wanneer ga je richting down under?
kus maris -
15 September 2008 - 16:37
Eneco:
beste mevrouw Goesten,
volgens onze gegevens heeft u het gas nog aan laten staan...
zou u zo vriendelijk willen zijn spoedig thuis te komen en deze uit te zetten??? onze dank is groot.
jan de Jong, Productmanager Eneco