relaxt dagje - Reisverslag uit Guatemala-stad, Guatemala van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu relaxt dagje - Reisverslag uit Guatemala-stad, Guatemala van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu

relaxt dagje

Blijf op de hoogte en volg Ellen

15 December 2007 | Guatemala, Guatemala-stad

hi

ben nu in guatamala geweest had een halve dag vrij, ben met Iuliana en Jessie nieuwe collega uit Amerika even op pad geweest vandaag. Had zoals gewoonlijk weer een oefening op me vrije dag dus had maar paar uur om er even uit te gaan..
hele leuke souveniertjes hier dus heb weer paar koelkastmagneten erbij hahaha

zijn vanavond met een paar meiden in de sauna hier geweest en in de gym was erg leuk dus gaan we vaker doen . me nieuwe kamergenoot is een beetje bij gedraaid mar nog steeds erg negatief dus zorg dat ik vaak weg ben en niet met haar in dezelfde ruimte hoef te zitten,,,erg raar mens!!!!!!!
Van de week hebben we een feestje buiten op t dek gehad was erg gezellig maar op t andere schip was de sfeer tien keer beter, daar kon je lol maken met edereen in feite hier ken je alleen je eigen mensen erg jammer mar ja schik maken mot je toch zelf doen dussssssss .....
aankomende zondag ben ik vrij de hele dag in costa rica samen met Megan erg leuk dus ga nu beetje kijken wat er daar te doen is

tot zondag Of maandag weer groetjess el

• 15 December 2007 - 12:35

Mirel:

He meissie, jawel, we hebben weer stroom in Driel...na ruim twee dagen zonder te hebben gezeten hebben we het weer lekker warm en kunnen we tv kijken. Mmmm, dus je ben magneten gaan verzamelen..ben benieuwd naar je bonte verzameling. Enne laat je kamergenootje lekker links liggen. Kunt jezelf wel vermaken. Nou meissie, ik lees volgende week je avonturen weer en mail je snel. Groetjes Mirel

• 15 December 2007 - 17:03

Mark:

niets van aantrekken van je kamer genoot.
    hej maar op wel schip zit ook alweer.
    ik vaar trouwens in de kerst week op de volgende havens:( van zondag tot zaterdag) st juan,st thomas, seaday, aruba, curacao, seaday, sint maarten.
    dikke kus mark ik hoor van je.

• 15 December 2007 - 22:04

Claudia:

hoi ellen hier een berichtje van mij je wil niet weten hoe eng het was hier bij de pomp met die stroom uitval 3 kaarsjes op tafel deur dicht met touw in de hoop dat er geen overval komt alarm doet het dus ook niet!maar we hebben het gered leuk om je berichtjes te lezen ik wens je alvast een fijne kerst!groetjes

• 16 December 2007 - 10:51

Leonie:

Hey El,
    Gelukkig gaat het goed met je. Enne die kamergenoot, lekker negeren, al die negativiteit. Positief blijven denken....
    Hier in Driel is het lekker koud, gelukkig hebben we wel weer stroom... Was echt erg, 3 avonden in de kou, brrrr. Was zelfs blij dat ik op mijn werk was, haha!
    Maar goed, heel veel plezier nog. Geniet ervan, en alvast een hele fijne kerst, wor!!
    X Leonie

• 16 December 2007 - 22:15

Jet En Aanhang :

Vanuit 's-Hertogenbosch wensen we je via dit medium vast FIJNE KERSTDAGEN en een Voorspoedig en gezond 2008.
    Jet, Joanne en Jan.

• 17 December 2007 - 18:28

Ron:

Heyy ellie zover ik lees gaat alles wel lekker nog daro op je bootje, nou geniet er maar lekker van meid,hier is alles nog zelfde dus je mist helemaal niets, en je hebt weer een angst overwonne door te abseilen, nou super, alvast fijne kerstdagen daro en geniet er maar goed van alles, nog thankx voor je belletje vond leuk, so enjoy it and don't do things, that i shouldn't do also.

greetz ron