zware dag
Blijf op de hoogte en volg Ellen
01 November 2007 | Cyprus, Limasol
was nl Halloween echt super was als Gothic verkleed vet lache had een pruik op niemand herkende me zwarte ogen you name it!!!!!!!!!!!!!!
was laat thuis alweer en moest vandaag hele dag op tour op cyprus . Ging trouwens hartstikke goed want had nie zo n hele grote groep mensen en ze waren allemaal keigezellig.....
lekker gegeten met die mensen t was wel topdaggie daarna terug op de boot om kwart voor vijf en om vijf uur weer beginnen met werken.... Klaar om acht uur en training er achteraan tot half tien, terug naar me casa omkleden en naar de show toe van vanaaf....
Show was weer geweldig ben net terug en op naar t volgende feestje..
Er zijn drie chefs aan boord en blijven maar een week zijn kei leuk en zij blijven dus in een suite hier en daar mogen wij ook komen omdat ze in dienst zijn van t schip vet lache. me kamergenoot en ik hebben zelfs daar een keer geslapen van de week en degene van wie die suite is bleef bij ze collega slapen zodat wij in een super kingsize bed konde slapen nie normaal he hhhhh maar nu onderweg naar egypte morgen weer hele dag op zee zaterdag zijn we in Alexandrie,,,,,,nou mensen tot schrijfs moet weer gaan dikke kus el
04 November 2007 - 12:10
Margo:
Hoi Ellen ,werk jij eigenlijk wel ?grapje ,maar je hebt het wel goed naar je zin zo te lezen ,houden zo he !!
Groetjes Margo -
05 November 2007 - 15:43
Miebeth:
we zijn net een week of drie terug uit cyprus, effe een weekje zon in phapos meegepikt, oak lekker. daar stikt het van de barren, dus best vertoeven ook al vind ik een alcoholisch drankje niet echt mijn ding tuurlijk.
je bent dus weer undercover geweest tijdens een feesie, jij bruut, alleman weer over de emmer omdat ze jou niet kunnen vinden.
beter, een keer zo'n suite-nacht lekker in de breedte liggen maffe op zo'n queensize, je krijgt wat je verdient.
geluk wah.
05 November 2007 - 17:22
Eric:
Hoi ellen ik lees dat je het erg naar je zin hebt, weinig werken en veel feesten.
In dat grote bed, heb je ons cadeau wel gebruikt???? en hoe bevalt ie ?????
Als hij niet goed is kunnen we we wat regelen, wie, weet ik nog niet maar daar komen we wel uit.
Even wat anders wanneer kom je weer werken bij ons, wij gaan 7/8-12 weer op cursus, dus als je in de buurt bent.
En op 20-12 hebben wij ook een feestje
(kerst diner)
Nou tot de volgende keer maar weer.
Eric