vlaggetje erbij
Blijf op de hoogte en volg Ellen
30 November 2007 | Nicaragua, San Juan
Speciaal vanuit Nicaragua... tante stien en ome jan van harte gefeliciteerd met jullie jubileum van alweer dertig jaar samen..GEFELICITEERD dikke x el..
had gister helaas geen tijd om t te doen dus moest vandaag he...
ik ben nu op weg naar Huatatulco in mexico ben voor t eerst een hele dag vrij!!!!
mochten van de manager op de computer dus hebben Megan uit Canada en ik beetje zitten surfen op internet om te kijken wat er daar te doen is,,,, we gaan in ieder geval snorkelen daar schijnt heel mooi te zijn dus ben benieuwd..
vandaag een cursus gehad en ja oud collega s van de Lucht t leek een beetje op onze cursus die we hebben gedaan alleen dan iets korter van duur haha mar 5 uur was trouwens erg leuk vandaag. Bietje toneel gespeeld jaja we leren nog eens wa hier
maar ja morgen drukke zeedag dus volgende keer schrijf ik weer na mijn snorkeldagje xxxxxxxxxxxxxxxxx el
03 December 2007 - 13:38
Maris:
Hey ellen!!!
Hoe is het met je? Heb je het nog naar je zin? Hier z'n gangetje... Beetje drukjes gehad en het is heel slecht weer dus daar wordt je ook niet echt blij van...
Heb je het wel naar je zin op je nieuwe schip en met je nieuwe collega's?
En kom je een beetje leuke mannen tegen ;)?
xxx maris -
03 December 2007 - 18:34
(tante) Stien:
ha lieverd bedankt voor je felicitatie we zijn een weekendje naar souerland gweest zijn net terug ik geloof dat ik nooit meer thuis ben eerst naar cochem een weekend toen naar jou in london en een paar dagen later weer de hort op maar nu wordt het weer rustiger ,EN IK OOK haha, het weer zal zeker beter zijn dan bij ons het is koud, morgen stuur ik je weer een berichtje ik heb visite, dus ze kunnen niet zonder mij OF HET BIER haha tot morgen liefs tante