warm - Reisverslag uit Panama-stad, Panama van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu warm - Reisverslag uit Panama-stad, Panama van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu

warm

Blijf op de hoogte en volg Ellen

21 Januari 2008 | Panama, Panama-stad

hee mensen vandaag weer door het panama kanaal gegaan tja wordt wel saai nu hahaha..
halve dag vrij gehad dus lekker op het dek liggen zonnen vandaag..
jullie kennen me nie meer terug als ik weer thuis ben ben nog nooit zo bruin geweest,,,
sorry hoor weet ook wel dat het bij jullie lekker kachelweer is en ik hier in de zon lig te genieten...
tja risico van het vak he

gisteren zijn we op bezoek geweest bij een eilandengroep genaamd San Blas
er zijn daar ong 360 eilandjes en maar een paar zijn er bewoond door een soort indianen...
was erg klein maar erg interessant om te zien maar ze zijn erg commercieel voor een foto moet je een dollar betalen,
hebben zelfs een Hardrock cafe jaaaaaaaaa
een hut en daarop de naam getekend erg lachwekkend moet ik zeggen

morgen hebben we een feest georganiseerd voor iedereen genaamd
DRESS TO IMPRESS
wordt lachen
laat je wel weer weten of er iets interessants gebeurt is
doeiiiiiiiiiiiiiii

• 22 Januari 2008 - 19:35

Linda En Malvin:

Hey meid!!
    Nou, lekker hoor! Ben benieuwd dan! Hahaha! Je schrikt trouwens als je onze/jouw schilpadden terug ziet! We hebben een mini-schildpad erbij, die doet t ook goed, dus nu met zn 4en in een grote bak! Echt leuk dat je zoveel hierop zet, goed om te lezen dat het zo goed met je gaat!!!
    Nou, veel plezier vanavond met het feest en tot snel maar weer!!!

Groetjes XxX Linda en Malvin

• 23 Januari 2008 - 17:02

(tante) Stien :

ja hoor daar ben ik dan weer ik heb al 3 keer een berichtje gedaan maar telkens als ik hem verstuur klinkt er een belletje , en de mededeling we zijn even met onderhoud bezig , dus alles voor niets zitten te lullen, haha maar ik geef de moed niet op en zag dat linda er wel door kwam dus opnieuw geprobeerd ma is zaterdag (dus oud nieuws) bij mij op de koffie geweest en ik had op dat moment 30 kinders allemaal olibollen eten en alles stonk naar de olie baba maar dat mag d pret niet drukken vanacht toen ik naar huis reed ben ik achtervolgd door de politie ze vonden dat ik nogal verdacht overkwam, maar de ramen van de auto zaten dicht gevroren dus die moesten eerst ontdooien, en ome jan fietste voor mij uit alvast naar huis daar aangekomen duurde t nogal lang dat ik kwam dus is ie weer terug gefietst en ja hoor daar kwam stien om de hoek haha vrouw ik was je kwijt tja dat heb je als je een verdacht persoon bent , dus ik moest blazen , en mijn rijbewijs laten zien, ook het kenteken vroegen ze maar hij zag mijn rijbewijs en zei laat het kenteken maar zitten en ik o.k. mag ik nu naar bed het was al twee uur,p.s stuur in een fles wat zon dan hebben we hier ook wat , nou dag schat en we mailen xxxxxxtante