cochin - Reisverslag uit New Delhi, India van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu cochin - Reisverslag uit New Delhi, India van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu

cochin

Door: ellen

Blijf op de hoogte en volg Ellen

27 Maart 2008 | India, New Delhi

hee mensen duurde even maar internet heb er een tijdje afgelegen dus kan nu eindelijk weer wa plaatsen

ben ondertussen dus aangekomen in india..

wauw
wat een land zeg
eerste stop Cochin
een vriend van me hier op het schip komt uit Cochin, mithun..
heeft de halve spa mee genomen naar ZIJN stad...hele familie van hem had een lunch georganiseerd in een hotel en wij waren ook uitgenodigd. we werden opgehaald met een auto en ja hoor met 12 man in een auto op weg naar het hotel..
indisch buffet daar en moet zeggen het was geweldig!!! dus hed ook een beetje een paasbuffet maar dan in india dit jaar!!
daarna met zijn allen naar zijn huis en vandaar uit zijn we wezen shoppen want we hadden die avond ook een indisch feest op het schip. we hebben allemaal indische kleren gekocht en ontzettend veel schik gehad die dag

echt super

• 27 Maart 2008 - 09:55

Nieke:

Hoi Ellen,

Vind het elke keer weer leuk om je berichtjes te lezen en op de hoogte te blijven.
    Kei fijn om te lezen dat je het zo goed naar je zin hebt en dat je in juli weer een nieuwe reis gaat maken!!
    Dus het bevalt goed zo op het schip werken?

Tot hoors.

xxNieke.

• 27 Maart 2008 - 10:43

Marisje:

Hey Wereldreiziger...

Ziet er weer super uit, het eten klonk ook erg lekker!
    Komt ze ff 2 maanden thuis en gaat ze weer weg... Hoe lang ga je dit keer weg?
    Als je me maar wel beloofd om een keer te gaan stappen als je hier bent!!!
    En natuurlijk een middag/ avond / nacht bijkletsen!

xxx