charter
Blijf op de hoogte en volg Ellen
06 Januari 2008 | Verenigde Staten, Fort Lauderdale
we gaan nu aan een charter cruise van 7 dagen beginnen.
gister hebben we de inventarisatie moeten doen want er kwam vandaag iemand aan boord om alles te controleren. we hebben tot half twee vannacht alles uit de kasten moeten halen en moeten tellen en hij kwam dan controleren of we alles goed hadden gedaan wat een werk zeg
mar we hadden een compliment gekregen dat alles zo netjes georganiseerd was dus alles goed.
nu krijgen we een groep australiers aan boord van hetzelfde bedrijf voor een week
we gaan naar de kaaymaneilanden, cozumel mexico en weer terug naar key west..
daarna gaan we drie dagen in drydock dus drie dagen vrij haha.
afgelopen cruise is erg goed gegaan heb als enige me target gehaald en heb dus een halve dag extra vrij verdiend errug lekker toch......
noou tot laters maar weer.
06 Januari 2008 - 19:46
Jhon:
kijk jij maar uit voor die kaay man voordat je droog gaat staan -
07 Januari 2008 - 11:27
(tante) Stien:
hey girl alles gaat weer gesmeerd zie ik wel en dat tellen kunnen ze ook wel aan jou overlaten, ik wens je weer veel lol op de volgende reis en zeker met al die lui daar aan boord mischien gaan ze wel springen net als een kangaroe, als ze wat gedronken hebben, dan kun je nog wat beleven, en cozumel lijkt wel erg op chocomel, maar dat lusten ze daar niet denk ik ?? of je moet er een flinke scheut wisky in doen,haha ellen ik wens je weer een goede vaart en veel lol, groetjes, tante. -
07 Januari 2008 - 12:26
Het Thuisfront:
jaaaa ariba,ariba,Ellen in aan tocht met een paar honderd kangaroes aan boord
met die extra uren vrij die je hebt verdiend .kun je ook nog eens genieten ,kei goed van je meid.
en dan terug naar het dok waar je inderdaad 3dagen droog komt te staan ,maar dat moet wel gebeuren voor die grote reis die eraan komt ,we zijn benieuwd waar je allmaal naar toe gaat gr
het thuisfront. -
07 Januari 2008 - 15:06
Joortje:
Hey ellie, Zoals altijd wel weer een beetje laat....Maar wens je het allerbeste voor 2008. Lees dat je het goed naar je zin hebt daar, en daar, en waar je dan ook bent..Nog veel plezier verders..
Groetjes Joris -
07 Januari 2008 - 21:57
Okki:
hé Ellen,
zo te lezen gaat het allemaal goed met je!! Ik wou je nog ff de beste wensen wensen voor 2008 en nog veel succes ermee! geniet ervan!
groetjes Okki
ps. met je broertje gaat het goed hoor, die is heel huids teruggekomen van wintersport! haha -
08 Januari 2008 - 19:18
Jhon:
saai he weer het zelfde als vorig week vewend kreng
groetjes jhon
09 Januari 2008 - 18:12
Ella:
he elleke,ik moest je even de groeten doen van de "shell" (hans&hannie en de rest van m'n collega's) en vragen oof je daar aan boord wel gewoon mag roken ha ha.... want wij gaan je onderhand missen aan de pom hoor voor een chesterfieldje!!
-x- -
11 Januari 2008 - 00:01
Nan:
Hey El,
Jij ook nog de beste wensen voor 2008!!!
Erg grappig dat we zowat hetzelfde meemaken. Voor mij zit het er alweer bijna op, erg raar, het idee om weer naar huis te gaan... Geniet er lekker van, speciaal de dagen dat je vrij bent (maakt dit leven toch wel heel speciaal)!!!
Tot snel weer....
XXXXX