hehe - Reisverslag uit Freeport, Bahama's van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu hehe - Reisverslag uit Freeport, Bahama's van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu

hehe

Blijf op de hoogte en volg Ellen

14 Januari 2008 | Bahama's, Freeport

hee mensen daar zijn we weer!!
de crewcomputers zijn eindelijk weer gemaakt dus we kunnen weer volop ouwehoeren nu hahaah

we zijn aangekomen in de Bahama s voor drie dagen wetdock.
het schip wordt ondertussen klaargemaakt voor de grote wereldreis..
Dat betekent voor ons dus lekker drie dagen vrij..
Heb vandaag echt waar weer iets geweldigs mee gemaakt
we zijn met een boot op pad gegaan om te gaan snorkelen, sommige van ons om te duiken..
ben rustig aan het zwemmen zie ik ineens iets naast me wat denk je een hele groep dolfijnen!!!
vorige week in Cozumel er nog voor moeten betalen om ze te zien en nu in open zee gewoon naast me echt kei gaaf...
Maar moet zeggen in Cozumel was het ook echt de moeite waard om zoiets te doen...
Nu nog een dag over om lekker te genieten van onze vrije tijd en dan weer op weg om de passagiers op te pikken in Fort Lauderdale voor de worldcruise..

spreek jullie allemaal gauw weer dikke kus ellen

• 15 Januari 2008 - 17:32

Nichie:

He vrouwke!!

Klinkt echt helemaal geweldig joh!!Hier is het koud en guur en jij reist lekker in mooi weer!!Alweer begonnen aan je wereldreis?Super meid!!Hier is ook alles ok!Tot horens!!

Dikke knuffel Maris

• 15 Januari 2008 - 22:18

Simone:

he el,SUPER joh!!!
    Kunnen we hier alleen maar van dromen!
    geniet nog maar lekker van je vrije tijd,
    en straks van de worldcruise!!!
    Hier gaat verders alles z'n gangetje,spreek je nog veel plezier xxx
    simone.

• 15 Januari 2008 - 22:44

Je Ouwe Roomie:

he meis, mis je wel hoor... Ik ben nu ondertussen ook thuis natuurlijk, maar goed ik mis je nog steeds. Het roomen met Tim was natuurlijk ook super gezelli, maar toch anders... Ik hoop scheet, dat je je daar een beetje vermaakt. Ik denk dat ik in NL blijf, nu eens...Ben al druk aan het solliciteren..
    Dikke kus van je ex roomie