nie meer ziek - Reisverslag uit Cartagena, Colombia van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu nie meer ziek - Reisverslag uit Cartagena, Colombia van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu

nie meer ziek

Blijf op de hoogte en volg Ellen

19 Januari 2008 | Colombia, Cartagena

hehe eindelijk na twee hele woelige ruwe zeedagen zijn we weer aangekomen bij land,
moest niet langer duren....
We zijn weer terug in Colombia ben gewoon aan het werk vandaag geen vrij maar heb gister de halve dag op bed gelegen omdat ik zo ziek was, leuk joh zeeziek zijn!!
veel mensen hadden hun afspraak geannuleerd dus weinig te doen gister vond ik ook helemaal niet erg.

na vandaag gaan we weer richting panama kanaal en dus weer richting de pacific ocean.....

groetjes ellen

• 19 Januari 2008 - 19:55

(tante) Stien :

ha lieverd ik heb je deze week ook een berichtje gestuurd maar zag later pas dat hij hem niet gepakt had stom he jammer dat je zo zee ziek was maar ja aan alles komt weer een einde en dat schommelen tja is nie leuk maar ik zie wel de wereld cruise is begonnen en daar doe je het voor nietwaar, en die 70 gasten die worden door jou ook wel vermaakt lieverd geniet ervan en en en genieeeeeeeet genieeeeeet xxxxx tante