Mumbai - Reisverslag uit Bombay, India van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu Mumbai - Reisverslag uit Bombay, India van Ellen Goesten - WaarBenJij.nu

Mumbai

Door: ellen

Blijf op de hoogte en volg Ellen

27 Maart 2008 | India, Bombay

gisteren aangekomen in Mumbai we zijn voor twee dagen hier dus feesten met onze indische mensen die vertrokken van het schip. zij hebben het schip verlaten en hebben s avonds een auto gestuurd om ons op te halen in de haven..
met 15 man naar een restaurant gegaan en natuurlijk weer indisch eten op man wa is da goed zeg hahaahh
daarna een pub in en zuipen maar
spotgoedkoop hier dus kenne we geen armoe lije toch!?

toen weer auto in met weer zoveel man maar goed dat er een goeie airco in zat....
aangekomen bij een club Hawaiian Shack
kei leuk goeie muziek en inmiddels meer mensen van het schip..
om twee uur sluiten en tuurlijk iedereen honger..
dus weer een eetschuur op gezocht en ja hoor weer eten
inmiddels was het vijf uur afscheid genomen van indsche mensen die niet meer terugkwamen naar het schip en eindelijk me bed in
9 uur s morgens el der wekker ging af
niet om te werken deze keer maar uit met Yoko en Nina en aapjes kijken in Mumbai
naar het Ghandi huis en museum geweest naar een markt tuurlijk weer lunchen en shoppen om drie uur was ik terug en vandaar dat ik nu wel tijd heb om ff paar berichten te plaatsen

nu even wat ander nieuws
ik kom 17 mei weer naar huis en ik begin 26 juli weer aan een nieuwe reis en die gaat dus weer hier heen en dan naar australie en nieuw zeeland!!! beter!!

nu op weg naar oman en egypte weer een beetje bekend terrein van in het begin van me contract

groetjes en tot later

• 30 Maart 2008 - 14:30

Mirel:

Gezellig dat je een paar maandjes naar huis komt. Lekker met de kermis in Driel, komt helemaal goed. Liefs Mirel